Hem / Aktuellt / Välkommen till Smart Society Summit – Live från Expo 2020

Välkommen till Smart Society Summit – Live från Expo 2020

november 19, 2021

Karl-Adam Bonniers Stiftelse är en av värdarna vid det svenska nationaldags-evenemanget på Expo 2020 i Dubai den 15 december 2021. Smart Society Summit kommer att streamas live från den svenska paviljongen, The Forest – vilket gör det möjligt för alla att ta plats på första parkett digitalt.

Smart Society Summit kommer att visa upp de bästa innovativa lösningarna, teknologierna och samarbetena från svenska företag och deras globala partners, samtidigt som det sammanför ett nätverk av ledare från industri, näringsliv, innovation, akademi och politik för att sätta fokus på byggandet av en hållbar och rättvis framtid – ett smart samhälle.

Det fullspäckade programmet kommer att lyfta fram de bästa innovationerna från Sverige och utforska potentialen för hållbar utveckling av ett smart samhälle. Ledande svenska företag kommer att stå i rampljuset och visa hur de bidrar med lösningar för att möta de ambitiösa globala målen och skapa en digital och grön framtid.

Svenska Nationaldagsevenemanget är ett samarbetsprojekt mellan Business Sweden, Svenska Institutet och Karl-Adam Bonniers Stiftelse.

Det är gratis att delta och evenemanget är öppet för alla. Anmäl dig här.

Dela inlägg:
Facebook
Twitter
LinkedIn