Foto: Juliana Wiklund
Hem / Aktuellt / Välkommen till lanseringen av House of Governance and Public Policy!

Välkommen till lanseringen av House of Governance and Public Policy!

oktober 3, 2022

Handelshögskolan i Stockholm lanserar den 12 oktober 2022 den nya forskningshubben House of Governance and Public Policy (GaPP). Det är en unik satsning som ska bidra till en bättre och stabilare grund för ett framtida svenskt samhällsbygge. Under lanseringseventet deltar bland andra Jan Eliasson, Hanna Stjärne och Darja Isaksson.

Samhället står inför stora och komplexa utmaningar som energiförsörjningen, klimatförändringarna och integrationen. För att hitta lösningar krävs ny kunskap och gränsöverskridande samarbete mellan privat och offentlig sektor. House of GaPP ska bidra att beslutsfattare har tillgång till rätt kunskap och forskning när de fattar beslut som formar framtiden.

Lanseringen äger rum på Handelshögskolan i Stockholm onsdagen den 12 oktober 2022, mellan klockan 17.00 – 19.00 med efterföljande mingel.

Det blir en eftermiddag fylld av spännande paneldiskussioner om styrningsfrågor ur ett dåtida, nutida och framtida perspektiv. Det blir även en exklusiv möjlighet att nätverka med våra paneldeltagare och inbjudna gäster!

Lanseringen sker i samarbete med Karl-Adam Bonniers stiftelse.

Anmäl dig till eventet här.

Dela inlägg:
Facebook
Twitter
LinkedIn